?

Log in

No account? Create an account
Previous Entry Share Next Entry
Home Restaurant:Cochonnet
xeniya_amber
Почему бы и нет?
Для дорогих гостей.
Меню:
1 Salad: Duck confit salad with quail eggs. Special thnx toanke_anke
2.First: Ravioli with sous vide soft poached langoustine + tarragon creamy sauce+tobico caviar
3. Second: Sous vide duck breast with roasted potatoes and cherry-ginger sauce.
4. Dessert: Berry Panna-Cotta with basil and Oreo-Dark Chocolate Crunch















  • 1
ммммм,восторг,очень тонко,изысканно)
Там в тарелочках равиоли?
Что за начинка,если можно напишите)

спасибо :)
в начинке лангустины. Я запаковала их в пакете с ги, лимонной цедрой и тимьяном. Готовила в су виде 25 минут, при температуре 57 градусов.
Как и любые пошированные морепродукты в ги, они таяли во рту.

  • 1